3 iulie 2010

Când au inceput adulţii sa consume lapte?

Avraam a fost consumator de produse lactate cu siguranţă, aşa cum am referinţe în Biblie în Israel "fiind o ţară în care curge lapte şi miere". Adam şi Eva, fiind genetic perfect, nu ar fi baut lapte, şi, prin urmare ar fi putut sa consume lapte. Ei ar fi fost perfect normal, Oamenii de stiinta pot dovedi că ani în urmă, strămoşii noştri nu bea lapte asa cum facem noi astăzi, deci ce sa schimbat? Eu nu am toate raspunsurile, tot ce ştiu este că nu am fost cu adevărat capabili să tolereze lapte, iar acest lucru a crescut într-o alergie anafilactica.

Industria laptelui integral este crud pentru vaci şi periculoase pentru om. Oamenii sunt singura specie care bea alt lapte de animale, cu excepţia cazului în care vă număraţi şi pisici arici, Omului bea lapte şi există beneficii fabuloase, inclusiv stimularea sistemului lor imunitar şi oferindu-le nutrientii de care au nevoie pentru a prospera, dar pe masura ce cresc şi sunt înţărcaţi produsele lor de lactază va opri.

Laptele matern

Nu avem nevoie sa bem lapte?
Nu este un argument că adulţii nu au nevoie sa bea lapte, calciu poate fi găsită în numeroase alte produse alimentare, cum ar fi spanacul, broccoli, rubarbă, migdale, peşte gras cum ar fi sardine şi macrou, pentru a numi doar câteva. Aceste surse, contin calorii mult mai puţin decât laptele.