3 iulie 2010

Cum se indeparteaza parul

Excepţia cazului în care aţi fost binecuvântaţi cu par de pe corp extrem de putin, veţi şti totul despre studiile şi necazurile prin care fetele trebuie să treacă.

Spre deosebire de barbati, care au ales opţiunea de a se rade, nu există o piaţă nouă dedicat fetelor oferindu-ne o serie de opţiuni de îndepărtare a părului, care sunt mai dureroase, sau de lungă durată decât altele.


Avem o privire la ceea ce este acolo.

1 Bărbierit
Aceasta este, probabil, cel mai ieftin şi fara durere, aceasta opţiunea de îndepărtare a părului şi, probabil, de ce este atât de popular cu bărbaţii.



Folosirea neglijent ar putea duce la o erupţie cutanată, tăieturi şi inflamatii. Deci cum te-ai putea asigura ca acest lucru nu se intampla? Utilizeaza spuma de ras, şi lăsal pe pielea umedă pentru câteva minute, trebuie sa va asiguraţi-vă că părul dumneavoastră este mai moale.

2: Ceara
Acest lucru este cunoscuta a fi cele mai dureroase metoda de a scoate parul, asa ca de ce atât de multe femei o fac? Ei bine, acesta poate fi dureroasă, dar rezultatele vor dura aproximativ 4-6 săptămâni, in acest timp e posibil să fi uitat de durere.

Puteţi merge sa luati o ceară profesional de la un ori cumparati un pachet de ceara.

Dacă sunteţi destul de curajos pentru a decide cu privire la acesta din urmă, atunci trebuie să vă asiguraţi că citiţi instrucţiunile cu atenţie.

3: Epilarea
Sunt personal care se tem de epilare.. Cu toate acestea, unii nu sunt de acord, susţinând că este un mod mai puţin murdară decat sa smulgeti parul şi de a asigura o piele netedă pentru cel puţin două săptămâni.

Un epilator costa între 200 şi 600 de lei, dar odată ce aţi cumpărat, nu aveţi nevoie pentru a pune mâna în buzunar din nou. Acesta acţionează prin intermediul mecanisme care să apuca firele individuale şi le trage. Da, v-am spus a fost dureros. Cu toate acestea, spre deosebire de epilarea cu ceară nu va scoate un strat de piele, ceea ce face bun pentru cei cu un bronz.

4: Eliminarea parului cu creme
creme de eliminarea parului sunt mai apropiate de ras decât ceruire şi de epilare. Acestea sunt cauzeaza durere. Această opţiune de îndepărtare a părului prin utilizarea de substanţe chimice. Cu toate acestea, deoarece nu trageţi pielea de la rădăcină, puteţi găsi parul creste la loc rapid. Ca şi cu alte servicii de îndepărtare a părului există riscuri cu asta. Aceste substanţe chimice puternice pot provoca arsuri ale pielii sensibile cititi instrucţiunile cu atenţie.